Menu

Hoe verder?

Ben je klaar met de Prayer Course en vraag je je af hoe je kunt blijven groeien en volharden in gebed? Bekijk de volgende ideeën:

Bid

Samen bidden

Waarschijnlijk hebben jullie het al gemerkt tijdens de Prayer Course: samen bidden is goed. Overweeg om als gebedsgroepje bij elkaar te blijven komen (fysiek of online) en regelmatig te bidden. Of zoek een andere gebedsgroep waar jij onderdeel van kunt zijn.

Ontdek meer

Organiseer

24-7 gebedsruimtes

Een periode van non-stop gebed kan een prachtige uitdaging zijn voor een kerk of groep. Nieuwe, creatieve gebedsritmes kunnen ontstaan.

We helpen je graag met tips en materialen om een 24-7 gebedsruimte op te zetten.

Meer over gebedsruimtes

Vraag

Help mijn kerk bidden

Wil jij meer gebed in jouw kerk of studentenvereniging? Inmiddels hebben wij veel ervaring met bidden in kerken en groepen. Wij delen graag onze ervaringen en tips met jou.

Help mijn kerk bidden

Geef

Steun 24-7 Prayer NL

Investeren in 24-7 Prayer NL betekent dat je gebed, missie en gerechtigheid in Nederland ondersteunt. Geef als individu of als kerk, eenmalig of structureel. Bezoek hiervoor onze pagina op 24-7prayer.nl.

Doneer

Meer materialen

The Prayer Course II: Unanswered Prayer

Let op: momenteel alleen beschikbaar in het Engels.

Als vervolg op de eerste Prayer Course, gaat deze cursus in vijf afleveringen dieper in op de moeilijkste en meest persoonlijke vragen die wij allemaal hebben over gebed. Eerlijke gesprekken over onbeantwoord gebed.

Ontdek meer

Meer materialen

Lectio 365 App

Let op: momenteel alleen beschikbaar in het Engels.

Met deze app van 24-7 Prayer bid je met de Bijbel. De dagelijkse overdenkingen zijn geschreven door de leiders van 24-7 Prayer en doorlopen elke dag de stappen Pause, Reflect, Ask en Yield (P.R.A.Y.). Laat de Bijbel jouw dagelijkse gebed en leven inspireren.

Ontdek meer

Missie

Geef een Alpha

24-7 Prayer gelooft ten diepste dat gebed een geboorteplaats is voor missie. Wil je anderen verder helpen in hun zoektocht naar God? Een van de manieren om dit te doen is door het organiseren van een Alpha.

Meer over Alpha

Meer weten?

Stuur ons een berichtje via info@24-7prayer.nl als je meer informatie of ideeën nodig hebt over hoe jij betrokken kunt raken in jouw woonplaats.

Ontdek meer